EVGA i jep fund partneritetit me NVIDIA

EVGA do të ndërpresë prodhimin e kartave grafike, duke përmendur ndër të tjera përkeqësimin e marrëdhënieve  me NVIDIA si arsye. EVGA nuk

Read More

Risia e Bordeve AMD X670/B650 nga MSI – Instalimi i SSD-së pa vida

MSI dëshiron të bëjë shumë më të thjeshtë zëvendësimin e SSD M.2. Disa foto kanë rrjedhur në rrjet nga prezantimi i serisë së ardhshme

Read More

AMD tregon Proçesorin Ryzen 7000 gjatë Computex 2022

Gjatë Computex 2022, AMD njoftoi zyrtarisht Proçesorin e saj të gjeneratës së ardhshme, pjese e serisë Ryzen 7000. Kjo seri do të dal në

Read More

Nisin spekulimet rreth brezit të ri të kartave grafike nga Nvidia

Seria e re e kartave grafike GeForce RTX 40 nga NVIDIA, e koduar me emrin Ada Lovelace, duket të jetë premtuese. Ajka e serisë RTX 40 GeForce RTX

Read More

AMD demonstron prototipin e saj të gjeneratës së ardhshme Zen4 Ryzen 7000 në Halo Infinite me frekuencë 5 GHz në të gjitha bërthamat

Gjatë Premierës së Produkteve në CES 2022, AMD demonstroi proçesorin e saj të gjeneratës së ardhshme me një video të shkurtër në lojën

Read More

NVIDIA prezanton GeForce RTX 3090Ti dhe kartën e nivelit hyrës RTX 3050

NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti ofron një implementim të plotë të çipit GA102. Kjo kartë jo vetëm që do të ketë më shumë bërthama, por edhe

Read More

Rrjedh data e daljes në treg e Proçesorëve intel Alder Lake

Intel do të prezantoj gjeneratën e dymbëdhjetë të Proçesorëve desktop Alder Lake në 27 Tetor. Kjo është data e embargos që është

Read More

TSMC pretendon se disa kompani po grumbullojnë stoqe

Mesa duket disa nga mungesat aktuale të çipave mund të jenë shkaktuar artificialisht nga një ose shumë kompani në zinxhirin e furnizimit,

Read More

Intel Core i9-12900K zbulohet ne Ashes of the Singularity benchmark

Duket se Proçesori i gjeneratës së 12 nga Intel ka përfunduar me sukses testin e parë (publik) në një lojë. Ashes of the Singularity është

Read More

Fotot e Radeon RX 6600 XT shfaqen online

Radeon RX 6600 XT ka të ngjarë të zbulohet së shpejti nga AMD. Bazuar në çipin Navi 23 XT dhe 8 GB gddr6 kjo do të jetë një kartë e

Read More