You are currently viewing 16 Minuta Nga Dragon Age Inquisition

16 Minuta Nga Dragon Age Inquisition

Dragon-Age-Inquisition-Customization

Dragon Age është një nga lojërat RPG më të suksesshme të viteve të fundit. Versioni i ri Inqusition pritet të dalë në Tetor 2014 me grafikën e gjeneratës se re. Shikoni videon për më shumë, në HD normalisht. Video është direkt nga Bioware dhe është video që i është treguar pjesëmarrësve të E3.