You are currently viewing Denuvo Rishikon Tërësisht Teknologjinë E Tij Për Lojërat e Ardhshme Në PC

Denuvo Rishikon Tërësisht Teknologjinë E Tij Për Lojërat e Ardhshme Në PC

Denuvo, DRM-ja [Menaxhimi i të drejtave dixhitale] e mirënjohur nga kompania Austriake, do të vijë në treg me një version të ri pas shkeljeve të fundit.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kjo pasi Resident Evil 7 u krakua në vetëm pesë ditë pas daljes në treg, çka shtyu kompaninë Austriake të rishikojë tërësisht programin e saj për mbrojtjen e të drejtave të autorit.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Versioni i ri i Denuvo-s do të debutojë në Prill me Sniper: Ghost Warrior 3, ndërkohë flitet që For Honor, Ghost Recon Wildlands dhe Mass Effect Andromeda, që dalin në periudhën Shkurt-Mars mund ta kenë këtë version.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Burimi: DSOGaming