You are currently viewing Zbulohen disa variante të GeForce GTX 1660 SUPER

Zbulohen disa variante të GeForce GTX 1660 SUPER

NVIDIA së shpejti do të lëshojë kartat e saj GeForce GTX 1660 SUPER, fotografi të shumta me karta dhe kuti paketimi janë shfaqur në internet. Siç flitej specifikimet në kutit e paketimit, si dhe shënimet në faqet e internetit të produkteve, konfirmojnë përdorimin e memorjes GDDR6. Kartat do të kenë të njëjtën numër shader si modeli jo super, 1408 bërthama. Edhe frekuencat nuk kanë ndryshuar, 1530 MHz bazë dhe turbo 1785 MHz. Pra, e vetmja diferencë me modelin e thjeshtë është konfigurimi i memorjes me GDDR6 .

NVIDIA GeForce 16 Series
GTX 1660 Ti GTX 1660 SUPER GTX 1660 GTX 1650
GPU 12nm TU116-400 12nm TU116 12nm TU116-300 12nm TU117-300
CUDA Cores 1536 1408 1408 896
Base Clock 1500 MHz 1530 MHz 1530 MHz 1485 MHz
Boost Clock 1770 MHz 1785 MHz 1785 MHz 1665 MHz
Memory Clock 12 Gbps 14 Gbps 8 Gbps 8 Gbps
Memory 6GB GDDR6 6GB GDDR6 6GB GDDR5 4GB GDDR6
Memory Bus 192-bit 192-bit 192-bit 128-bit

Fotografitë e rrjedhura tregojnë marka si Zotac, PNY, eVGA dhe Maxsun, fotot janë mundësuar nga VideoCardz.