You are currently viewing Abuzohet Me Sistemin E Rikthimit Në Amazon – Mashtrohen Blerësit E Proçesorëve RYZEN

Abuzohet Me Sistemin E Rikthimit Në Amazon – Mashtrohen Blerësit E Proçesorëve RYZEN

Nga raportimet e shumta në internet duket se Amazon ka një problem serioz me inventarin e proçesorëve Ryzen 5 dhe 7.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Një palë e panjohur ka blerë shuma të mëdha proçesorësh Ryzen 5/7 dhe ua kanë rikthyer mbrapsht Amazon [duke përdorur sistemin e autorizuar të rikthimit të mallit, ose ndryshe RMA] me një proçesorë të rremë brenda. Si për ironi proçesori është një model i vjetër i Intel.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Mashtrimi rezulton i suksesshëm pasi mburoja e çipit është autentike, dhe kjo është e mjaftueshme për të mashtruar punonjësit me njohuri të kufizuara të shërbimit të rikthimit.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për fat të mirë, duke qenë proçesorë LGA shanset për të dëmtuar bordin janë të pakta edhe për fillestarë, pasi bordet AMD kanë më shumë pin, kështu që kuptohet thjeshtë se diçka nuk shkon.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Nga ana e saj, Amazon po rikthen mbrapsht paratë konsumatorëve të prekur, madje duke dhënë edhe karta dhuratë. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Megjithatë, duhet pasur kujdes jo vetëm me artikujt e kutive të hapura por edhe për artikujt e përgjithshëm të Amazon, pasi kjo nuk është hera e parë që ndodh një gjë e tillë.