You are currently viewing Ace Combat 7: Skies Unknown Do Të Jetë E Disponueshme Edhe Për PC

Ace Combat 7: Skies Unknown Do Të Jetë E Disponueshme Edhe Për PC

Fillimisht e shpallur vetëm për PS4, tashmë BANDAI NAMCO Entertainment bën të ditur se Ace Combat 7: Skies Unknown do të dal edhe për PC në Steam.
Loja vazhdon historinë e Ace Combat 6: Fires of Liberation, [ekskluziv e xbox 360] dhe përdor motorin grafik Unreal Engine 4.

Gjithashtu rikthehet Sunao Katabuchi, i cili pat shkuar historinë e Ace Combat 4: Shattered Skies dhe Ace Combat 5: The Unsung.
Ace Combat 7: Skies Unknown do të ketë edhe një modalitet multiplayer online, ku lojtarët mund të sfidojnë njeri tjetrin.
Ende nuk dihet një datë fikse, por loja pritet të dal këtë vit, poshtë gjeni dhe disa foto nga loja.