You are currently viewing Ace Combat 7 – Zbulohet Numrin I Avionëve

Ace Combat 7 – Zbulohet Numrin I Avionëve

Gjatë ditës së djeshme, Namco Bandai ka konfirmuar numrin e avionëve të pranishëm në Ace Combat 7: Sky Unknown. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Drejtori i zhvillimit Kazutoki Kono, tha se do të jenë në dispozicion rreth 30 aeroplanë të ndryshëm në lojë.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Por jo vetëm, fal rikthimit të shkrimtarit pas Ace Combat 4 dhe 5, Sunao Katabuchi, linja narrative e lojës do të jetë bindëse dhe e ndërtuar mirë, shtoj Kono.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ace Combat 7: Sky Unknown pritet të dalë në pranverë të 2018, poshtë gjeni dhe një video gameplay nga E3 2017.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,