You are currently viewing AMD do të tregoj gjeneratën e re të kartave grafike RDNA 2 në CES 2020?

AMD do të tregoj gjeneratën e re të kartave grafike RDNA 2 në CES 2020?

 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sipas të dhënave të grumbulluara nga një përdorues i faqes Chiphell  “wjm47196”, thuhet se AMD do të shfaq gjeneratën e saj të ardhshme të kartave grafikë Radeon gjatë konferencës CES 2020 këtë Janar. Pas suksesit me kartat e saj të gjeneratës së parë “RDNA” seria 5000, AMD pritet të paraqesë formacionin e përmirësuar duke përdorur arkitekturën e re dhe të përmirësuar të kartave grafike RDNA 2. Duke gjykuar  informacionet aktuale, gjenerata e dytë e kartave grafikë RDNA do të ketë veçorinë shumë të kërkuar [Ray tracking] gjurmimi i rrezeve, për të mbetur konkurrues me ofertat ekzistuese nga NVIDIA dhe së shpejti Intel. E ndërtuar në proçesin e prodhimit 7nm+, arkitektura e re  do të ketë rreth 10-15% përmirësim të rendimentit vetëm prej proçesit 7nm+, pa llogaritur ndryshimet e tjera.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,