You are currently viewing AMD Hedh Në Treg Ftohësin E Saj Për CPU Wraith Max

AMD Hedh Në Treg Ftohësin E Saj Për CPU Wraith Max

AMD ka njoftuar se ftohësi i saj për CPU Wraith Max tashmë është në gjendje për shitje.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ftohësi Wraith Max më parë ishte i disponueshëm vetëm përmes një bundle me proçesorët Ryzen 7 1700X dhe 1800X.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Megjithatë, duke parë rritjen e kërkesës, AMD ka vendosur ta hedh në treg si pjesë të vetme. lehtësia në instalimit, pamja estetike me ndriçim RGB, rendimenti i mirë, si dhe qetësia gjatë punës kanë joshur përdoruesit e AMD.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ftohësi Wraith Max përputhet me platformat AMD AM4, AM3 + dhe FM2. Ngjyra e unazës RGB mund të personalizohet përmes aplikacioneve të kontrollit RGB nga prodhuesit e ndryshëm, si Asus ‘Aura Sync, RGB Fusion i Gigabyte, Mystic Light, i MSI, Vivid LED DJ i Biostar, dhe RGB LED tools nga ASRock.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
AMD gjithashtu ofron programin e ‘saj’ të kontrollit të ndriçimit RGB (mundësuar nga Cooler Master) falas. Wraith Max vjen me një kabllo USB dhe një për të kontrolluar funksionin e ndriçimit. Një pllakë bazë bakri dhe tubat që thithin nxehtësinë, së bashku me pastën termike të para-aplikuar dhe një ventilator i Cooler Master 92mm. Ndoshta çmimi prej 59$ nuk ka për tu pëlqyer të gjithëve, por për momentin është e vetmja mundësi për ato që duan një stil AMD në kompjuterin e tyre.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Burimi: TechPowerUp