You are currently viewing AMD konfirmon gjeneratën e re të kartave grafike RDNA2 për këtë vit, si dhe ‘rifreskimin’ e formacionit aktual.

AMD konfirmon gjeneratën e re të kartave grafike RDNA2 për këtë vit, si dhe ‘rifreskimin’ e formacionit aktual.

Gjatë prezantimit fiskal të tre mujorit të katër të vitit që lamë pas, Presidentja e AMD, Dr. Lisa Su konfirmoi edhe një herë gjeneratën e re të kartave grafike Navi RDNA2, por kësaj radhe ajo përmendi edhe rifreskimin e formacionit aktual. Në lidhje me këtë të fundit, AMD dha një shpjegim të mëtejshëm për Tom’s Hardware, pasi me ‘rifreskim’ zakonisht nënkuptohet një rifreskim arkitektonik, por në këtë rast bëhet fjalë për shtesa në formacion aktual.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,