You are currently viewing AMD Nxjerr Driver-at e Reja 14.6 Beta Me Përmirësime Të Shumta

AMD Nxjerr Driver-at e Reja 14.6 Beta Me Përmirësime Të Shumta

Në kundërpërgjigje ndaj NVIDIA-s dhe driver-at e reja “Game Ready” AMD bëri gati driver-at e saj të reja 14.6 Beta me përmirësime të reja si në performancë ashtu edhe në ndërfaqen e Catalyst dhe shumë përmirësime të tjera në Eyefinity etj.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
AMD_146_Perf,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
AMD na njofton që ka përmirësime deri në 28% në Watch_Dogs në rezolucion 2.5K dhe gati dyfish performancë në rast vendosje në CrossFireX. Gjithashtu edhe në lojën Murdered: Soul Suspect kemi 16% rritje në performancë. Jo keq duke patur parasysh që është performancë falas.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
EyefinityDescription,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Catalyst ka disa ndryshime vizuale. AMD është kthyer në identitetin e saj me gradientin e kuq tek pjesa e sipërme e Catalyst. Gjithashtu tashmë Eyefinity ka konfigurime të reja për rastin e monitorëve të ndryshëm.Eyefinity_MR_DemoEyefinity_MR_Slide,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
AMD_JPEG_Decode,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Performancë falas edhe për platformën e re Kabini AM1 (së shpejti në GW Computers) në rastin e dekodimit JPEG.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ColorsMundësi selektimi të thellesisë së ngjyrave pë panelet 10-bit.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
EyefinityArrangementKëto janë gjëra që priten nga një kompani të fuqishme si AMD. Duke patur parasysh që hardware e AMD janë goxha të fuqishëm dhe në sintoni me njëra tjetrën ecin goxha mirë, AMD bën një platformë të mirë për lojëra të mesme – të lartë me çmim të leverdisshëm. Driver-at janë gjithmonë pika e dobët e AMD, por duke qenë se NVIDIA herë pas here nxjerr ndonjë driver të frikshëm AMD “për inat”, e nxjerr ndonjë driver të mirë :P,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Fotot Anandtech