You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.1.1

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.1.1

Në Fortnite™  (Season 7)

-Deri në 4% rendiment shtesë me Radeon™ RX 580, dhe 3% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 64 në 1080p në krahasim me driver-in e shkuar.

-Zgjidh

 • Virtual Super Resolution mund të mos jetë e disponueshme për disa ekrane 1440p.
 • Disa karta Radeon RX mund të përjetojnë lag pas daljes Alt+Tab nga loja.
 • Radeon Settings Advisor mund të sugjeroj versione të vjetra të Driver-it si përditësim.
 • Njoftimet nga Radeon Settings mund të shfaqen me shumë se ç’duhen.
 • Profilet e aplikacioneve në Radeon WattMan mund të mos riatdhesohen si ç’duhen.
 • Radeon Settings mund të përplaset nëse ri startohet pas instalimit ose gjatë ndryshimeve në Radeon WattMan.
 • Opsioni Zero RPM mund të mos funksionoj siç duhet kur ndizet e fiket në Radeon Settings.
 • Galeria e Radeon ReLive mund të mos përditësohet siç duhet.
 • Radeon Settings mund të tregoj versionin e gabuar të Driver-it të instaluar.
 • Profilet për ngjyrat e dëshiruara mund të mos aktivizohen në sistemet Eyefinity.
 • Shkalla e madhësisë së Performance metrics mund të jetë e gabuar kur ndryshohet rezolucioni në lojë.
 • Prerje e ekranit mund të vërehet kur Enhanced Sync është e ndezur në lojërat me ndërfaqeje Vulkan.
 • Disa sisteme me shumë-ekrane mund të përjetojnë lag të mausit kur të paktën një nga ekranet është aktiv por i fikur.
 • Upgrade Advisor mund të mos gjejë disa lojëra dhe të japë sugjerime konfigurimi për to.

Për shkarkim kliko KËTU!