You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.1.2

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.1.2

Mbështetje për Resident Evil® 2, Tropico™ 6, dhe Anthem™ Early Access.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
-Në Anthem™ -Deri në 7% rendiment shtesë me Radeon™ RX 580, në 1080p në krahasim me driver-in e shkuar.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
#NAME?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Disa monitor mund të përjetojnë ekran të zi pas riatdhesimit.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Një mesazh që njofton për një përditësim të ri mund të shfaqet gabimisht.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Rocket League™ mund të përjetoj dridhje të ekranit kur Radeon FreeSync është aktiv.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Opsioni ‘Custom’ i instalimit të Driver-it mund të mos instaloj Radeon Settings.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Radeon Settings mund të përjetoj një përplasje të aplikacionit kur opsioni ‘Upgrade Advisor’ rifreskohet shumë herë.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Përdoruesit mund të mos jenë në gjendje të përditësojnë Driver-in kur Driver- i i fundit është instaluar nëpërmjet AMD Link.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për shkarkim kliko KËTU!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,