You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.10.1

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.10.1

Mbështetje për GRID.

Mbështetje për produktet AMD Radeon™ RX 5500 desktop dhe AMD Radeon™ RX 5500M Laptop.

-Zgjidh

  • Borderlands™3 mund të përjetoj një përplasje ose bllokim në DirectX 12.
  • Borderlands™3 mund të përjetoj korruptim të dritës në DirectX 12.
  • Korruptim i figurës mund të përjetohet në disa ekrane 75hz me kartat Radeon RX 5700.
  • Ekranet Radeon FreeSync™2 mund të mos aktivizojnë funksionalitetin HDR kur komanda vjen nga sistemi i operimit Windows në kartat Radeon RX 5700.
  • Ekran bosh mund të përjetohet kur Radeon FreeSync është aktiv dhe sistemi është në gjendje të qet.

Për shkarkim kliko KËTU!