You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.2

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.2

Mbështetje për kartën e re AMD Radeon VII.

Mbështetje për Far Cry® New Dawn, Metro Exodus™, Sid Meier’s Civilization® VI: Gathering Storm dhe Crackdown 3™.

 • Në Crackdown 3™ deri në 5% rendiment shtesë me Radeon™ RX 590 në krahasim me Driver-in e shkuar.

Zgjidh

 • Përdorimi i Alt+Tab gjatë aplikacioneve ose lojërave në modalit ekran i plotë mund të jetë më i ngadaltë seç pritet.  kur ekrani është i lidhur me DisplayPort.
 • Opsionet ‘Apply dhe ‘Discard’  mund të mos shfaqen në Radeon Overlay nën tabin Radeon WattMan overclocking.
 • Radeon WattMan mund të dështojë në vendosjen e vlerave të memorjes për AMD Radeon VII.
 • AMD Radeon VII mund të përjetojë një bllokim të sistemit kur del nga modaliteti i gjumit në Windows® 7.
 • Radeon WattMan mund të shfaq vlerat e gabuara si temperatura ose shpejtësia e ventilatorëve të AMD Radeon VII.
 • Radeon WattMan mund të has në probleme me ruajtjen e vlerave kur këto ndërrohen të gjitha  njëkohësisht.
 • AMD Radeon VII mund të përjetojë instabilitet të sistemit në disa borde X399.
 • Player Unknown’s Battlegrounds mund të përjetojë përplasje të aplikacionit kur ndryshohen opsionet e post-processing.
 • Radeon Settings mund të përjetojë përplasje të aplikacionit kur ngarkohen ‘performance histogram’ në profilet e lojërave.
 • Update Notifications ndonjëherë mund të listojë gabimisht Driver-in aktual për përditësim.
 • Apex Legends™ mund të shfaq korruptim të grafikes në AMD Radeon VII.

Për shkarkim kliko KËTU!