You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.3

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.3

Rritje renditemi në tërësi me 10% dhe 17%lojërat eSports për Proçesorët AMD Ryzen™ me grafikë Radeon™ Vega.

Në Dirt Rally 2.0 rritje renditemi deri në 3% për Radeon™ RX Vega 64.

Zgjidh

  • Në Battlefield™ V lojtarët mund të përjetojnë korruptim grafik të personazhit të zgjedhur.
  • Shpejtësia e ventilatorëve të AMD Radeon VII mund të qëndroj e lartë për një kohë të gjatë nëse luhen opsionet  ‘Tuning Control Auto Overclock’ ose manual fan curve në Radeon WattMan.
  • ReLive wireless VR mund të përjetojë një përplasje të aplikacionit pas një kohe të gjatë përdorimi.
  • Veçoria Zero RPM çaktivizohet në Radeon WattMan kur manual fan curve është aktiv.
  • Humbje e videos mund të përjetohet kur hapet një aplikacion video riprodhues në modalitet  ehkan i plot kur Radeon FreeSync është aktiv.

Për shkarkim kliko KËTU!