You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.5.1

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.5.1

Mbështetje për RAGE®2, Windows®10 May 2019 Update, dhe Instruction Tracing for Radeon GPU Profiler 1.5.X

-Në RAGE®2 deri në 16% rendiment shtesë për AMD Radeon™ VII në krahasim me Driver-in e shkuar.

Zgjidh

 • Performance metrics overlay mund të përjetojë dridhje të ekranit.
 • DOOM™ mund të ngec në hapje në sistemet me konfigurim AMD XConnect™ Technology.
 • Instalimi i Radeon Software mund të ngec në 33% në sisteme me AMD Radeon HD 7970.
 • Disa karta Radeon RX 400 dhe Radeon RX 500 mund të përjetojnë ngecje të sistemit kur lidhen me ekran 8K.
 • AMD Radeon VII mund të mos njoh opsionet e preferuar për riprodhim video.
 • HTC VIVE™  mund të mos njihet nga sistemi i operimit apo SteamVR™.
 • Instabilitet sistemi mund të përjetohet në Laptop ASUS TUF Gaming FX505 kur lidhet një ekran wirless.
 • Parrjedhshmëri ose ulje të FPS mund të përjetohet kur riprodhohen video DivX në Windows® Movies dhe TV.
 • Kartat Radeon RX Vega mund të kenë një frekuencë më të lartë seç pritet të memorjes në gjendje të lirë në sisteme me shumë-ekrane.
 • Disa sisteme mund të mos jenë të aftë të aktivizojnë funksionin 10-Bit në Radeon Settings nëse janë të lidhur me ekrane 4K 60hz.
 • Enhanced Sync mund të mos aktivizohet në ekrane FreeSync në lojërat me ndërfaqeje DirectX®9.
 • AMD Link mund të mos njohë autorizimin nga sistemi.
 • Disa lojëra me ndërfaqeje Vulkan™ mund të përjetojnë korruptim të grafikës me kartat Radeon RX Vega.

Për shkarkim kliko KËTU!