You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.7.1

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.7.1

Mbështetje për kartat e reja AMD Radeon™ RX 5700.

Shton veçorinë e re AMD Radeon Image Sharpening [vetëm për serinë RX 5700].

Shton veçorinë e re AMD Radeon Anti-Lag.

AMD Link

 • Tashmë mbështet modalitetin auto-discovery dhe one-tap connection, për një lidhje sa më të shpejtë midis kompjuterit dhe aplikacionit.
 • Tashmë mbështet lidhjen e aplikacionit me TV-të Apple dhe Android.

AMD Radeon Chill

 • Tashmë mbështet display-aware tuning, i cili përputh FPS-të në lojë me ato të ekranit duke garantuar kursime deri më 2.5x.

AMD Radeon WattMan

 • Tashme mbështet funksionet në Performance Metrics Overlay.
 • Përmirëson veçoritë e Auto Tuning.

Settings Snapshot

 • Një veçori e re në Radeon Settings e cila ju mundëson ruajtjen dhe ngarkimin e opsioneve tuaja personale.

Automatic Low Latency Mode

 • Mundëson uljen e vonesës në lidhjen midis TV-së dhe kartës grafike.

Zgjidh

 • Driver-i mund të mos çinstalohet rregullisht kur përdoret opsioni express uninstall në sisteme Ryzen APU.
 • Performance Metrics Overlay mund të tregojë ngjyra të gabuara kur hapet në lojë.
 • Radeon Overlay mund të mos shfaqet kur luhet loja DOOM.
 • Radeon Overlay mund të mos shfaqet kur luhen lojëra në modalitetin ekran i plotë në sisteme me Windows 7.
 • Konflikt midis dosjes AMD DLL dhe programit Easy Anti-Cheat™.

Për shkarkim kliko KËTU!