You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.9.2

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.9.2

Mbështetje për Borderlands 3.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Në Borderlands 3 rritje renditemi deri në 16%  për Radeon™ RX 5700.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Radeon Image Sharpening,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Tashmë e disponueshme në seritë desktop të kartave grafike: Radeon RX 590″, Radeon RX 580, Radeon RX 570, Radeon RX 480 dhe Radeon RX 470 për lojërat DirectX®12 dhe Vulkan®.
 • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
-Zgjidh,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Me v-sync aktiv FPS-t mund të bllokohen në 30 në disa ekrane me rifreskim 75hz.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • instabilitet i sistemit mund të përjetohet me kartat Radeon RX 5700 gjatë shikueshmërisë së videove në web browser.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Videot e regjistruara me Radeon ReLive mund të kenë audion e korruptuar kur opsioni ‘desktop recording’ është aktiv.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Radeon Settings mund të mos tregoj frekuencat e kartave Radeon RX 5700.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Aktivizimi i Enhanced Sync mund të shkaktoj përplasje të lojës”, sistemit, dhe programeve me kartat Radeon RX 5700.
 • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për shkarkim kliko KËTU!