You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 19.12.2

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 19.12.2

Mbështetje për Detroit: Become Human™

 • Performance Improvements
  • Rritje e rendimentit mesatarisht 12% në disa lojëra (nuk specifikon)  në krahasim me Driver-in e kaluar.
 • Radeon Software
  • Një aplikacion krejt i ri, modern, i kuptueshëm dhe i fuqishëm për lojëra.
  • Tashmë i disponueshëm në Overlay duke përdorur Alt+R për ekran të plot ose Alt+Z gjate lojës.
  • Tabi Gaming ju mundëson vrojtimin e statistikave të lojërave, vrojtimin ose modifikimin e video/foto , përcaktimin e opsioneve të lojës dhe nisjen e saj direkt nga Radeon Software.
  • Tabi Streaming ju ofron një përvojë të re të transmetimeve të drejt për drejta, për kontrollimin, vrojtimin dhe modifikimin e transmetimeve gjithçka në një vend të vetëm.
  • Tabi Performance ju ofron statistika të detajuara mbi rendimentin e sistemit tuaj ose overclock të kartës grafike.
  • User profile system mundëson konfigurimin e parazgjedhur për veçoritë e Radeon Software.
  • Integrim i web browser për të shfletuar faqet e internetit gjate lojës.
 • Radeon Boost
  • Ofron rritje të rendimentit në lojë gjatë lëvizjeve të shpejta përmes shkallëzimit dinamik me pak ose aspak ndryshim të ndjeshëm në cilësinë e figurës.
 • Integer Display Scaling
  • Shkallëzim nga një piksel në katër ose më shumë.
 • Radeon Anti-Lag
  • Shton mbështetje për DirectX®9 për kartat grafike të gjeneratave të shkuar.
  • Aktivizim global bënë më të lehtë hyrjen në të gjitha lojërat e mbështetura.
 • Radeon Image Sharpening
  • Shton mbështetjen për lojërat DirectX®11.
  • Shtohen kontroll për shkallën e mprehtësisë.
  • Ndezje/fikje tashmë e mundur edhe gjatë lojës.
 • AMD Link
  • Luaj lojërat e kompjuterit tuaj kudo në çdo pajisje celular pa kufizimin e lidhjes me të njëjtin rrjet wirless të shtëpisë.
  • Ndërfaqe më e pastër me një stil të unifikuar të softuerit Radeon, tani në dispozicion në të gjitha pajisjet e aktivizuara me AMD Link.
  • Opsionet e transmetimit janë zhvendosur në një zonë të vetme për qasje më të lehtë.
  • Përmirësim i bit-rate mbështetje deri në 50Mbps.
  • Mbështetje për transmetimet x265 për cilësi më të mirë të imazhit dhe gjerësi më të vogël të bandës.
  • Mbështetje për Instant GIF mund të ngarkoni imazhe GIF direkt nga pajisja juaj.
  • Radeon Software Installer
   • Set Konfigurimi i thjeshtë me një klik me një opsion të ri dhe të përmirësuar të rivendosjes së parazgjedhur.
   • Opsion i ri për të mbajtur cilësimet tuaja midis instalimeve, përfshirë gjatë rivendosjes së parazgjedhur.
   • Përmirëson kohët e instalimit dhe zbulimin e gabimeve.
  • DirectML Media Filters
   • Efekt grafik që shërben për uljen e ‘zhurmës’ në foto.

-Zgjidh

 • Seria Radeon RX 5700 mund të pësojnë humbje të sinjalit të ekranit gjatë lojërave.
 • ‘Out of Video Memory’ gabimi mund të shfaqet rastësisht në disa karta të serisë Radeon R9 200/300 në Fortnite™ me DirectX®12.
 • Rendiment më i ulët se sa pritej në Ring of Elysium™ në rezolucionin e ekranit 1440p dhe 4K.
 • Star Wars Jedi: Fallen Order ™ mund të përjetojë një bllokim pas hapjes fillestare të lojës në disa karta të serisë Radeon RX 5000.
 • Aktivizimi i Performance Metrics Overlay mund të shkaktoj ekran të zi ose bllokimin e disa aplikacioneve.
 • Dalja nga disa lojëra kur Radeon ReLive është duke regjistruar mund të provokoj ekran të zi në ri hyrje.
 • Hapja e Radeon Overlay mund të bëjë që lojërat të humbasin fokusin ose të minimizohen kur HDR është aktivizuar brenda Windows®.

Për shkarkim kliko KËTU!