You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri  Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.3

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.3

Mbështetje për Radeon RX 5600 XT.

 

-Zgjidh

  • Ekran i zi ose mungesë e sinjalit mund të përjetohet kur kryhen veprime paralele, si shfletimi në internet, gaming, ose shikimi i ndo një video.
  • Një numër i limituar i lojërave si Nioh™, Dragon Quest Builders 2™, WWE™2K20, Dead or Alive 6™ dhe Atelier Ryza™ mund të përjetojnë një përplasje të aplikacionit në hapje.
  • Wolfenstein™ 2: The New Colossus nuk njihet nga Radeon Software games manager.
  • Mbingarkesa e tekstit mund të përjetohet në disa gjuhë të ndryshme të  Driver-it.
  • Akordimi i ventilatorëve mund të ndryshojë përsëri në gjendjen e paracaktuar kur kaloni nga një kartë grafike në tjetrën.
  • Opsionet e kopjimit të tekstit nuk janë të disponueshme në tabelën e specifikimeve të ekranit në Radeon Software.
  • Ekran i zi ose mungesë e sinjalit mund të përjetohet kur sistemi lihet në gjendje të qetë në desktop.
  • Instalimi i rivendosjes me parametrat e fabrikës mund të ruaj profilet e lojës të konfiguruara më parë me Radeon Software. Kjo mund të shkaktojë mospërputhje midis cilësimeve grafike globale dhe cilësimeve të profilit.

Për shkarkim kliko KËTU!