You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.1

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.1

Mbështetje për Zombie Army 4: Dead War.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
-Zgjidh,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Disa përdorues mund të përjetojnë konsum më të lartë seç pritej të memorjes kur regjistrojnë me Radeon ReLive.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Kontrasti i paqëndrueshëm i ndriçimit në disa lojëra DirectX 12 kur HDR është aktiv me kartat Radeon RX 5000.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Luhatje të FPS mund të përjetohet gjatë regjistrimeve ose transmetimeve direkt me Radeon ReLive.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Lista në Compatibility tab të Radeon Software nuk gjendet.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Radeon Software mund të mos njoh lojërat VR kur  SteamVR është hapur.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Njoftimi për aktivizonin dhe çaktivizonin e Radeon Anti-Lag mund të shfaqet gabimisht kur shtypni individualisht çelësat e caktuar në tastierë.
 • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Opsioni Snap mund të dështojë të zbatojë cilësimet për kontrollet e Auto Tuning.”,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për shkarkim kliko KËTU!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,