You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.2

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.2

 

-Zgjidh

 • Ndërrimi i aplikacioneve me disa veçori të Radeon Software të ndezura ose aplikacione në sfond me ‘hardware acceleration’ mund të shkaktojnë ekran të zi.
 • Përmirësime në shpejtësinë e reagimit të opsioneve që modifikojnë ventilatorët e kartave grafike Radeon RX 5700.
 • Performance Metrics Overlay dhe Radeon WattMan tregojnë parametra të gabuara të frekuencave të kartave grafike Radeon RX 5700.
 • Kur Instant Replay është aktiv, ekran i zi mund të shfaqet në hapjen e lojërave ose aplikacioneve.
 • Ekran i zi mund të shfaqet kur ndizet opsioni HDR në Battlefield™ V.
 • Ekran i zi mund të shfaqet gjatë lojës The Witcher 3: Wild Hunt™.
 • Disa video në Chrome™ mund të shfaqin ekran të zi kur ‘hardware acceleration’ është aktiv në kartat Radeon RX 5000.
 • Metro Exodus™ mund të përplaset kur zgjidhen disa dialogje specifike në Sam’s Story DLC.
 • Grand Theft Auto™ V mund të përplaset kur ndizet Radeon Software overlay nëse aplikacione të tjera [MSI AB] janë duke punuar në sfond.
 • Monster Hunter World™: Iceborne mund të përplaset në gjendje pasive ose në opsionet e krijim të personazhit.
 • Disa lojëra mund të shfaqin ngjyra të shpëlara kur  HDR është aktin në kartat Radeon RX 5700.
 • Pas një instalimi të Rivendosjes së Fabrikës me opsionin ‘‘Keep My Settings’’, Instant Replay mund të mos funksionojë nëse është aktivizuar në instalimin e mëparshëm të softuerit Radeon.
 • Dridhje të ekranit mund të vërehet kur ndizet Radeon Software overlay në lojëra.
 • Radeon Software mund të përplaset kur kyçni Windows-in me dritaren Radeon Software Streaming të hapur.
 • Një humbje e sinjalit mund të përjetohet në një numër të kufizuar të ekraneve kur kryeni një ndryshim në kartat Radeon RX 5000.
  Radeon Software mund të mos hapet nëse Radeon Software overlay është e fikur dhe loja është aktive në sfond.
 • Battlefield™ V mund të përplaset gjatë një periudhe të tej zgjatur loje.
 • Disa lojëra Origin™ mund të mos shfaqen ose shfaqen gabimisht në Radeon Software.
 • Disa aplikacione Software shfaqen në tabin games të Radeon Software.
 • Komandat e shpejta të Radeon Chill vazhdojnë të jenë aktive edhe nëse janë çaktivizuar.
 • Red Dead Redemption™ 2 mund të shfaq disa kubik në sipërfaqe bore.
 • Kur zgjohet nga gjendja e gjumit Chrome™ mund të përplaset nëse ishit duke parë video në kartat Radeon RX 5700.
 • Statusi i Radeon FreeSync në Radeon Software mund të mos përditësohet kur ndizet/fiket veçoria nga ekrani.
 • Fortnite™ mund të përplaset në sistemit hibrid me karta Radeon RX 500.

Për shkarkim kliko KËTU!