You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.10.1

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.10.1

Mbështetje për Windows® 10 October 2018 Update
Mbështetje për Call of Duty®: Black Ops 4.
-Deri në 6% rendiment shtesë me Radeon™ RX 580, dhe 5% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 64 në 1080p, në krahasim me driver-in e shkuar.

-Zgjidh
Driver-at e HDMI™ Audio mund të mos përditësohen gjatë instalimit.
Probleme me ndriçimin në Fortnite™ kur opsioni grafik ‘effects quality’ është vendosur në High ose Epic.
Sistemet me Proçesorë me 16-bërthama mund të penetrojnë riatdhesim të sistemit gjatë përditësimit të Driver-it nga një version më i vjetër se 18.8.1.
Sea of Thieves™ mund të përjetoj dridhje të ekranit në sisteme me shumë-GPU.


[button-red url=”https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-18-10-1″ target=”_self” position=”center”]Shkarko[/button-red]