You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.11.1

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.11.1

Mbështetje për Hitman™2, Battlefield™ V, Fallout™ 76.

Në Hitman™2
-Deri në 3% rendiment shtesë me Radeon™ RX 580 në 1080p, në krahasim me driver-in e shkuar.

Në Battlefield™ V
-Deri në 9% rendiment shtesë me Radeon™ RX 580, dhe 8% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 64 në 1080p, në krahasim me driver-in e shkuar.

-Zgjidh
Kur përdoret Radeon Overlay në sistemet me përditësimin e fundit të Windows® 10 lojërat mund të hasin në instabilitet dhe përplasje të aplikacionit.
Assassin’s Creed™: Origins mund të përjetojë një përplasje të aplikacionit kur hapet në sistemet me Windows® 7.
Paqartësi në efekt grafik të llavës dhe ujit në Wolfenstein™ II: The New Colossus.
Strange Brigade™ mund të përjetojë përplasje të aplikacionit me ndërfaqen DirectX® 12.


[button-red url=”https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-18-11-1″ target=”_self” position=”center”]Shkarko[/button-red]