You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.2.2

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.2.2

Mbështetje për Kingdom Come: Deliverance™ [deri në 3% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 56 në 1440p, dhe 4% me Radeon™ RX 580 (8GB) në 1080p],,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Mbështetje për Fortnite™ [deri në 3% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 56 në 1440p, dhe 6% me Radeon™ RX 580 (8GB) në 1080p],,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Mbështetje për PlayerUnknown’s Battlegrounds™ [deri në 5% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 56 në 1440p, dhe 7% me Radeon™ RX 580 (8GB) në 1080p],,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për shkarkim kliko KËTU!