You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.2.3

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.2.3

Mbështetje për Sea of Thieves [deri në 29% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 64 në 4K, dhe 39% me Radeon™ RX 580 (8GB) në 1080p]

Mbështetje për Final Fantasy® XII The Zodiac Age [deri në 13% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 56 në 1440p, dhe 20% me Radeon™ RX 580 (8GB) në 1080p]

Mbështetje për Brass Tactics™

-Zgjidh

Radeon FreeSync mund të shkaktoj dridhje të ekranit gjatë riprodhimit të videove në Google Chrome.
Radeon FreeSync mund të ndryshojë me shpejtësi midis intervalit më të ulët tek më i larti duke shkaktuar luhatje të FPS në lojëra me ekran të plotë në konfigurime me shumë-ekrane.
Dridhje e ekranit mund të perceptohet në overlay-in e ‘performance metrics’ kur Enhanced Sync është e ndezur në disa ekrane Radeon FreeSync.
Radeon Overlay mund të shfaqë dridhje të vogla kur aktivizohet gjatë lojërave me ndërfaqeje Vulkan ™.
Fortnite ™ mund të përjetojë korruptim të efekteve grafike si ndriçimi ose mjegulla.
Videot e regjistruara me Radeon ReLive ‘instant replay’ përmbajnë sasi të vogla të shtrembërimit të zërit.
Middle-Earth ™: Shadow of War ™ [UWP] mund të përjetojë një përplasje aplikacioni.
Për Honor ™ mund të përjetojnë një përplasje të përhershme të aplikacionit në nisje.

Për shkarkim kliko KËTU!