You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.3.2

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.3.2

Në Final Fantasy® XV deri në 4% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega64, dhe 7% me Radeon™ RX 580 (8GB) në 1080p, në krahasim me driver-in e shkuar.

-Zgjidh
Final Fantasy® XV mund të përjetojë luhatje të FPS gjatë shfaqjes së disa efekteve grafik.

Për shkarkim kliko KËTU!