You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.5.1

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.5.1

Mbështetje për: Windows®10 April 2018 Update, Proçesorët AMD Ryzen™ me grafik Radeon™ Vega. Ancestors Legacy™.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Në Ancestors Legacy™ deri në 6% FPS shtesë me RX Vega 56 (8GB) dhe 13% me Radeon™ RX 580 (8GB) në 1080p, në krahasim me driver-in e shkuar. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kartat grafike Radeon RX 400 dhe Radeon RX 500 tashmë mbështesin plotësisht Microsoft® PlayReady®3.0,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
#NAME?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Opsioni HBCC mund të mos riatdhesohet siç duhet në Radeon Settings “Restore Factory Defaults”.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rritje të ngarkimeve [loading…] në Destiny™2 pas një periudhe të gjatë loje.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Prerje e figurës mund të përjetohet në disa lojëra në modalitet ekran i plotë, ose pa bordurë, në monitorët FreeSync kur ‘performance metrics’ është e ndezur ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Korruptim dhe ngecje të figurës mund të përjetohen kur riprodhohen video nga Netflix™ në përmjet web browser-it në sisteme me shumë-gpu me kartat grafike Radeon RX 400 ose Radeon RX 500.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Streaming ose hedhja e videove nga Radeon ReLive në Facebook™ mund të dështojnë.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për shkarkim kliko KËTU!