You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.7.1

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.7.1

Mbështetje për Earthfall™
-Deri në 28% rendiment shtesë me RX Vega 56 (8GB) në 1440p, në krahasim me driver-in e shkuar.
-Deri në 22% rendiment shtesë me Radeon™ RX 580 (8GB) në 1440p, dhe 27% me Radeon™ RX 560 (4GB) në 1080p në krahasim me driver-in e shkuar.

-Zgjidh
Sezoni i pestë i Fortnite™ mund të përjetoj bllokim ose ngecje të aplikacionit në skenarë të caktuar të lojës në disa karta grafike Radeon.
Hellblade: Senua’s Sacrifice™ mund të përjetoj dridhje ose korruptim të figurës në disa karta grafike Radeon
Opsioni Display modes mund të mos shfaqet gjatë ndryshimit të rezolucionit apo rifreskimit të ekranit.
CorelDraw™ mund të përjetoj ulje të rendimentit.
Frekuencat e memorjes së kartës grafike mund të mbeten të larta edhe pas ndryshimit të rezolucionit apo rifreskimit të ekranit.
Disa ekrane të lidhur me DisplayPort mund të përjetojnë dridhje apo fushë të zezë.

Për shkarkim kliko KËTU!