You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.8.1

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.8.1

Mbështetje për Monster Hunter™: World, World of Warcraft™: Battle for Azeroth, We Happy Few™, Madden NFL 19™.

Në Monster Hunter™: World
-Deri në 5% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 64 (8GB) në 1080p, në krahasim me driver-in e shkuar.
-Deri në 6% rendiment shtesë me Radeon™ RX 580 (8GB) në 1080p, në krahasim me driver-in e shkuar.

 

-Zgjidh:
Fortnite™ mund të përjetojë një përplasje të aplikacionit në hapje në Windows®7.
Disa lojëra mund të përjetojnë përplasje apo ngecje në sisteme me shumë-GPU kur ndërrohet rezolucioni.
Frekuencat e bërthamës dhe të memrojes së kartës grafike mbeten të larta nëse gjatë lojës riprodhohet material video.
Civilization® VI mund të përjetojë një përplasje të aplikacionit kur ndërfaqja DirectX®12 është aktive.
Samsung™ HMD Odyssey shfaq ekran bosh në kartat Radeon RX Vega.


[button-red url=”https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-18-8-1″ target=”_self” position=”center”]AMD DRIVER[/button-red]