You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.8.2

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.8.2

Mbështetje për Strange Brigade™ Early Access dhe F1™2018.
Në Strange Brigade™
-Deri në 5% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 64 (8GB) në 4k në krahasim me driver-in e shkuar.
-Deri në 3% rendiment shtesë me Radeon™ RX 580 (8GB) në 1440p, në krahasim me driver-in e shkuar.

-Zgjidh
Disa lojëra mund të përjetojnë luhatje të FPS kur opsionet FRTC dhe Instant Replay janë aktive.
Opsioni ‘Upgrade Advisor’ mund të mos shfaqet në Radeon Settings.
Paqartësi të figurës mund të përjetohen në Far Cry™5 kur HDR10 është aktive.
Far Cry™5 mund të bllokohet gjatë ndryshimit të opsioneve grafike në lojë.
Vlerat minimale dhe maksimale të Radeon Chill mund të mos sinkronizohen në sisteme me shumë-GPU.
Radeon FreeSync mund të dështojë në aktivizim kur luhet Call of Duty®: Black Ops 4.


[button-red url=”https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-18-8-2″ target=”_self” position=”center”]Shkarko[/button-red]