You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.9.1

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.9.1

Mbështetje për Shadow of the Tomb Raider™, Star Control®: Origins.

-Zgjidh
Radeon FreeSync mund të mos aktivizohet kur luhet Monster Hunter™: World.
Radeon Settings mund të mos shfaqet në menynë e Windows-it pas instalimit të driver-it.
AMD Link mund të dështojë gjatë lidhjes me pajisjet Android Pie për shkak të autorizimit.
Radeon Settings mund të shfaq një mesazh gabimi që flet për mos përputhjen e Driver-it me Radeon Settings.
Parrjedhshmëri në operimin e sistemit mund të përjetohen kur dy ose më shumë ekrane janë të lidhur dhe njeri prej tyre është i fikur.
Disa lojëra me ndërfaqen DirectX®12 mund të hasin në paqëndrueshmëri kur regjistrohet me Radeon ReLive në sisteme me kartat Radeon R9 290 dhe Radeon R9 390


[button-red url=”https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-18-9-1″ target=”_self” position=”center”]Shkarko[/button-red]