You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.9.2

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon™ Software Adrenalin Edition 18.9.2

Mbështetje për F1™ 2018, Fortnite, Shadow of the Tomb Raider™ dhe Star Control®: Origins.

Në F1™ 2018
-Deri në 3% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 64 (8GB) në 1440p në krahasim me driver-in e shkuar.

Në Fortnite
-Deri në 5% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 64 (8GB) në 1080p në krahasim me driver-in e shkuar.

Në Shadow of the Tomb Raider™
-Deri në 4% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 64 (8GB) në 1440p në krahasim me driver-in e shkuar.

Në Star Control®: Origins
-Deri në 17% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 64 (8GB) në 4K në krahasim me driver-in e shkuar.

-Zgjidh
Star Control®: Origins mund të shfaq korruptim të grafikës në retë.


[button-red url=”https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-18-9-2″ target=”_self” position=”center”]Shkarko[/button-red]