You are currently viewing AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin Edition 18.9.3

AMD nxjerr Driver-in e ri Radeon Software Adrenalin Edition 18.9.3

Mbështetje për Assassin’s Creed® Odyssey dhe Forza Horizon 4.

Në Assassin’s Creed® Odyssey
-Deri në 3% rendiment shtesë me Radeon™ RX 580 në 1080p, dhe 5% rendiment shtesë me Radeon™ RX Vega 64 në 1440p.

-Zgjidh
Luhatje të FPS mund të shfaqet kur kalohet kufiri i Radeon FreeSync në disa situata me FPS të lartë.
Sistemet me Proçesorë me 16-bërthama mund të penetrojnë riatdhesim të sistemit gjatë përditësimit të Driver-it nga një version më i vjetër se 18.8.1.


[button-red url=”https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-18-9-3″ target=”_self” position=”center”]Shkarko[/button-red]