You are currently viewing AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.10.2

AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.10.2

Mbështetje për Wolfenstein™ II: The New Colossus me deri në 8% [për Radeon™ RX Vega56] dhe 4% [për Radeon RX 580] rendiment shtesë në krahasim me Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.10.1 në rezolucion 2560×1440.

Mbështetje për Destiny 2™ me deri në 43% [për Radeon™ RX Vega56] dhe 50% [për Radeon RX 580] rendiment shtesë në krahasim me Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.10.1 në rezolucion 2560×1440.

Mbështetje për Assassin’s Creed™: Origins me deri në 16% [për Radeon™ RX Vega56] dhe 13% [për Radeon RX 580] rendiment shtesë në krahasim me Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.10.1 në rezolucion 1920×1080.

Shton mbështetje fillestare për Windows®10 Fall Creators Update.

Shton GPU Workload – Një opsion i ri shtohet në Radeon Settings që mund të gjendet në tabin “Gaming”, “Global Settings”.
Ky opsion lejon kalimin nga puna grafike në kalkulim për këto karta grafike. Radeon RX 500, Radeon RX 400, Radeon R9 390, Radeon R9 380, Radeon R9 290 dhe Radeon R9 285.

Mbështetje për kalkulim
Radeon Software tashmë mbështet punë kalkulimi për deri në 12 Radeon RX 400, Radeon RX 500 ose Radeon RX Vega të instaluara me konfigurim Windows® 10.

Rregullon Radeon Software mund të mos shfaqet në listën e programeve për tu fshirë në “Apps and Features” në sisteme operimi Windows®.
Rregullon korruptim të grafikës në PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS™ kur luhet me opsionin grafik Ultra.
Rregullon Radeon Wattman mund të mos aplikoj ndryshmet në voltazh në disa konfigurime.
Rregullon AMD XConnect™ Technology mund të mos njihet pas stakimit gjatë modalitetit të gjumit [sleep mode].
Rregullon Hearts of Iron™ IV mund të ngec në disa skenarë të lojës.
Rregullon tabi ‘Gaming’ në Radeon Settings mund të mos gjej automatikisht lojërat e instaluara në kompjuterin e përdoruesit.

Për shkarkim kliko KËTU!