You are currently viewing AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.11.2

AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.11.2

Mbështetje për Star Wars™ Battlefront™ II.
Rregullon videot e regjistruara me Radeon ReLive mund të pësojnë korruptim me ekran jeshil.
Rregullon Radeon ReLive mund të ndërpres regjistrimin kur ndryshohet modaliteti i ekranit [nga ekran i plotë në atë me bordurë] në lojë.
Rregullon Radeon Settings mund të ngec kur ndizet/fiket AMD CrossFire me disa karta Radeon HD 7000.
Rregullon ndërfaqja e Radeon WattMan mund të mos tregoj vlerat e vërteta të frekuencave të memorjes të kartës grafike.
Rregullon Radeon WattMan mund të mos aplikojë voltazhin e dëshiruar në kartat Radeon RX 400 dhe Radeon RX 500.
Rregullon ekrani i dytë mund të pësoj korruptim të pamjes kur rindizet ose riniset nga modaliteti i gjumit.

Për shkarkim kliko KËTU!