You are currently viewing AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.11.4

AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.11.4

Mbështesje për Oculus™ Dash Open Beta, DOOM® VFR.
Rregullon përmasat e segmentit HBCC që shkaktonin paqëndrueshmëri të sistemit për kartat Radeon RX Vega.
Rregullon bllokimin e sistemit kur ndryshohet modaliteti i ekranit në lojën Star Wars™ Battlefront™ II në disa karta Radeon.
Rregullon disa karta Radeon RX Vega tregojnë vlera të gabuara të energjisë dhe frekuencave të bërthamës.

Për shkarkim kliko KËTU!