You are currently viewing AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.4.1

AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.4.1


Mbështetje për Oculus’ Asynchronous Spacewarp (ASW) në serinë Radeon R9 Fury, Radeon R9 390, dhe Radeon R9 290.
ASW krahason FPS-n e rendur më parë, zbulon lëvizjet mes tyre, dhe nxjerr një FPS të re sintetike.
Kjo teknologji ndihmon për të shmangur rënien e FPS dhe mund të sigurojë një përvojë të përgjithshme të kënaqshme në Oculus Rift VR.
Mbështetje për SteamVR Asynchronous Reprojection në Radeon RX 480 dhe Radeon RX 470 vetëm në Windows 10.
Asynchronous Reprojection redukton luhatjet e forta të FPS dhe mund të sigurojë një përvojë të përgjithshme të kënaqshme në HTC Vive VR.
Mbështetje për teknologjitë e reja të ekranit: DisplayPort 1.4 HBR3, kabllo të dyfishtë 8K 60Hz, kabllo tek 8K 30Hz.
Fiks luhatje të FPS në disa ekrane me teknologjinë AMD FreeSync.
Fiks Radeon Settings install bllokohet dhe nuk përgjigjet kur driver-i instalohet nëpërmjet Radeon Settings.
Fiks Shkallë e ulët e crossfire në Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands në sisteme me shumë-GPU.
Fiks Heqja e AMD XConnect™ technology pas instalimit të Radeon Software shkakton bllokim të sistemit.

Për shkarkim kliko —> KËTU!