You are currently viewing AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.4.2

AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.4.2

Mbështetje fillestare për Windows®10 Creators Update. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon SteamVR Asynchronous Reprojection nuk ndizet ose nuk punon siç duhet në kartat grafike të këshilluara.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon shkallë e ulët e Crossfire në Battlefield™1 në DirectX®11 API.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon korruptim të Radeon ReLive kur regjistrohet për një kohë të gjatë në disa konfigurime në Windows®7.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon profilet e aplikacioneve në Radeon Settings mund të mos ruhen pas daljes nga Windows ose riatdhesim të sistemit.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon mesazhe paralajmërimi nga Windows® Security mund të shfaqen pas instalimit dhe riatdhesimit të sistemit, për disa konfigurime me karta grafike hibrid.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për shkarkim kliko —> KËTU!