You are currently viewing AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.5.1

AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.5.1

Mbështetje për Prey, deri në +4.7% rendiment në Radeon RX 580 8GB krahasuar me driver-in e shkuar Radeon Software Crimson ReLive edition 17.4.4.
Shton Profil Crosfire për Prey.
Rregullon një problem me ç’instalimin e driver-it me kodin “1603”
Rregullon Radeon Settings nuk merr update nëpërmjet veçorisë auto Radeon Software update.
Rregullon korruptim të grafikes në disa harta në Forza Horizon 3™
Rregullon bllokim të Sid Meier’s Civilization™ VI në disa konfigurime me karta grafike hibride, si dhe në modalitetin e ekranit dritare [windowed].
Rregullon pa mundeshin e Radeon WattMan për të ruajtur opsionet e preferua në disa karta grafike Radeon R9 390.
Shton çelës ndërrimi grafik për Unigine™ Superposition për XConnect dhe karta grafike hibride.

Për shkarkim kliko KËTU!