You are currently viewing AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.6.1

AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.6.1

Mbështetje për DiRT 4™.
Shton Crossfire profil për DiRT 4™.
Deri në plus 30% rendiment kur përdoret 8xMSAA DiRT 4™ në karat Radeon RX 580 8GB në krahasim me driver-in Radeon Software Crimson ReLive edition 17.5.2.
Deri në plus 4% rendiment në Prey® në krahasim me driver-in Radeon Software Crimson ReLive edition 17.5.2.
Rregullon Virtual Super Resolution mund të mos ndizet në disa karta Radeon RX 400 dhe Radeon RX 500.
Rregullon HDR mund të mos ndizet në disa ekrane me rezolucion QHD e lart.
Rregullon korruptim të grafikes në disa karta Radeon RX 500 kur përdoret lidhja HDMI® në ekrane me rifreskim të lartë QHD.
Rregullon sisteme me AMD XConnect ngecin kur rifillohet nga modaliteti letargjik [hibernation].
Rregullon lëvizjet e shpejta të mouse-it, mund të shkaktojnë ulje të FPS në Prey® në sisteme Crossfire.
Rregullon lëvizja e frekuencave të memorjes në kartat Radeon R9 390 me aplikacione si MSI Afterburner, shkakton bllokimin e sistemit.
Rregullon luhatje të frekuencave të memorjes në lojë që shkakton luhatje të FPS, kur përdoret teknologjia AMD FreeSync.
Rregullon luhatje të FPS në Mass Effect™: Andromeda në sisteme me Crossfire.
Rregullon opsioni GPU Scaling mund të mos ndizet në disa aplikacione.
Rregullon mesazh gabimi “Radeon Additional Settings: Host application has stopped working”.

Për shkarkim kliko KËTU!