You are currently viewing AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.7.1

AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.7.1

Mbështetje për versionin mining të kartave Radeon RX 460 dhe 470.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Mbështetje për kartat Radeon RX 550 dhe 560.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon bug që shkakton ndalimin të Tekken 7 në kartat Radeon RX 380.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon bug që shkakton ndalimin të Final Fantasy XIV dhe Little Nightmares në kartat Radeon RX 300.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon një problem që shkakton bllokimin e Adobe Lightroom CC 2015.10.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për shkarkim kliko KËTU!