You are currently viewing AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.7.2

AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.7.2

-Radeon Settings
Opsionet e Radeon Additional Settings të bazuara në dizajnin e vjetër të driver-it Catalyst™ janë vendosur në dizajnin e ri të Radeon Settings.

-Radeon ReLive
Tashmë mbështet bitrate deri në 100Mbps për regjistrim video.
Shton opsione të reja për transparencën e kamerës.
Balancon përdorimin e memorjes për rendiment më të lartë gjatë video regjistrimit.
Shton mesazh nostrifikimi për ruajtën e ‘Instant Replay’, kohën e regjistrimit në ‘Overlay Toolbar’, dhe problemet me linjën e internetit gjatë video streaming.
Opsione shtesë për zërin: Radeon Software Crimson ReLive Edition tashmë mbështet kontrollimin e volumit të mikrofonit, ‘audio boost’ për video regjistrim, si dhe shtyp për të folur (mouse + tastierë) opsion për mikrofonin.

-Radeon Chill
Tashmë mbështet lojëra me ndërfaqen DirectX®12 dhe Vulkan ™. Për më shumë detaje rreth listës së lojërave të mbështetura kliko KËTU!
Tashmë mbështet: sisteme konfigurimi me shumë-GPU, Hybrid Graphics, si dhe Radeon XConnect™ .

-Enhanced Sync

‘Enhanced Sync’ ose sinkronizimi i përmirësuar, është një teknologji e ekranit që ndihmon në zvogëlimin e prerjeve të ekranit [tearin], ndërsa balancon latency-n dhe stuttering kur FPS është e lirë.

-Per-Display Color Controls
Kontrollet e ngjyrave për ekran janë tani të disponueshme në display tab të Radeon Settings, tani përdoruesit mund të konfigurojnë ndriçimin, sasinë e ngjyrës, dhe kontrastin si pas dëshirës.

-Game Responsiveness
Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.7.2 përmban përmirësime për reagimin në lojëra me ndërfaqen DirectX®9 dhe disa tituj të zgjedhur në DirectX®11.

-Radeon WattMan
Tashmë mbështet uljen e frekuencave të memorjes, si dhe kontrollon situatën e energjisë.

-Frame Rate Target Control
Tashmë mbështet lojëra me ndërfaqen DirectX®12 si dhe sisteme me shumë-GPU.

-Shader Cache
Shader Cache tashmë mbështet disa tituj të zgjedhur me ndërfaqen DirectX®9.

-Radeon Software Vanguard Beta Program
Programi synon hapjen e një kanali komunikimi për pjesëmarrësit e zgjedhur për të punuar direkt me AMD, duke i dhënë një zë dhe platformë për të ndarë pasionin e tyre për Radeon Software. Për më shumë informacion rreth Radeon Software Vanguard kliko KËTU!

-Radeon.com Feedback and Feature Voting
Radeon Software feedback and feature voting është përmirësuar. kliko KËTU! për të dhënë mendimin tuaj rreth Radeon Software si dhe për të votuar rreth veçorive të ardhshme që doni të shihni në Radeon Software.

Rregullon Mass Effect™: Andromeda tregon ngjyra të gabuara në ekran HDR dhe në një të dytë SDR të lidhur në ‘extended mode’.
Rregullon shpejtësia e ventilatorit mund të ngec në shpejtësi të lartë kur perdoret Radeon WattMan.
Rregullon disa aplikacione të riprodhimit të videos hasin në stutter në modalitet ekran të plot kur AMD FreeSync™ është e ndezur.
Rregullon Radeon ReLive mund të has në korruptim të regjistrimit video më aplikacionet e Microsoft Office.
Rregullon problemet me Radeon ReLive kur shtypim ALT+TAB.

Për shkarkim kliko KËTU!