You are currently viewing AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.8.2

AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.8.2

Mbështetje për F1™ 2017, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS™ Early Access dhe Destiny™ 2 Beta.
Deri në 4% rendiment shtesë në F1™ 2017 për Radeon RX Vega 64 ne krahasim me driver-in Radeon Software Crimson ReLive edition 17.8.1
Deri në 18% rendiment shtesë në Destiny™ 2 Beta për Radeon RX Vega 64 ne krahasim me driver-in Radeon Software Crimson ReLive edition 17.8.1

Rregullon ekran të zi pas instalimit ose update të driver-it me Radeon RX Vega.
Rregullon korruptim të aplikacioneve në desktop me Radeon RX Vega.
Rregullon opsioni “Reset” në tabin e Radeon Settings Gaming aktivizon veçorinë “HBCC Memory Segment” në vend që ta fik si ç’është në deafult.
Rregullon Radeon WattMan nuk ruan ndryshmet e përdoruesit.
Rregullon pa mundësin për të krijuar konfigurime Eyefinity nëpërmjet opsionit “Eyefinity Advanced Setup”.

Për shkarkim kliko KËTU!