You are currently viewing AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.9.1

AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.9.1

Rregullon korruptimin e sistemit kur luhen video pas daljes nga modaliteti i gjumit [sleep mode] në kartat Radeon RX Vega.
Rregullon mos funksionimin korrekt të veçorive Radeon ReLive Toolbar dhe Instant Replay në lojën Guild Wars 2™.
Rregullon korruptimin e Mouse-it kur aplikacionet si Radeon WattMan [ose të palës së tretë që merren me modifikimin e parametrave të kartës grafike] janë të hapura në sfond për kartat Radeon RX.
Rregullon përmasat e Radeon Software Installer në ekrane 4K.
Rregullon korruptimin e Radeon Settings kur vështrohet tabi Display.
Rregullon mos funksionimin e lojës Moonlight Blade™ në disa karta Radeon.
Rregullon bllokimin e lojës Titanfall™ 2 në disa karta Radeon me çipin GCN 1.0.
Rregullon korruptimin e aplikacioneve Microsoft.

Për shkarkim kliko KËTU!