You are currently viewing AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.9.2

AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.9.2

Mbështetje për deri në dy karta grafike Radeon RX Vega në mGPU. [AMD ka ndryshuar emrin ‘Crossfire’ në ‘Multi GPU’ – shqip, shumë-GPU,- shkurt, mGPU].
Mbështet dhe shton profil mGPU për Project CARS 2™

Rregullon Hearts of Iron IV™ bllokohet kur nis fushata Singleplayer.
Rregullon “Error 1603” pas instalimit të driver-it.

Për shkarkim kliko KËTU!