You are currently viewing AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.9.3

AMD Nxjerr Driver-in e Ri Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.9.3

Mbështetje për Total War: WARHAMMER™ II, Forza™ Motorsport 7.
Shton profil mGPU dhe Radeon Chill për Total War: WARHAMMER™ II.
Rregullon mungesën e opsionit për të ndezur Enhanced Sync në Radeon Settings në kartat Radeon RX Vega.
Rregullon programi i regjistrimit video ReLive, rrit frekuencat e kartës së dytë Radeon RX Vega në mënyrë artificiale në konfigurim mGPu me proçesorë AMD Ryzen.
Rrregullon shkallën e ulët të rendimentit në F1™ 2017 për kartat Radeon RX 580 në mGPU.

Për shkarkim kliko KËTU!