You are currently viewing Proçesorët E Ardhshëm AMD Pinnacle Ridge Zen+ Të Bazuar Në 12nm – Do Të Dalin Në Shkurt 2018

Proçesorët E Ardhshëm AMD Pinnacle Ridge Zen+ Të Bazuar Në 12nm – Do Të Dalin Në Shkurt 2018

AMD ka njoftuar partnerët e saj për nxjerrjen e përmirësuar të proçesorëve të saj Ryzen.
Të ndërtuar me një proçes të ri 12nm me konsum të ulët (12LP) nga fabrika e tyre Globalfoundries, do të dalin në Shkurt të vitit që vjen.
Lajmi vjen nga DIGITIMES, sipas tyre AMD do të nxjerrë në treg CPU-të të koduar me emrin Pinnacle, së pari do të dalë Pinnacle 7 të pasuar nga proçesorët e nivelit të mesëm Pinnacle 5, dhe të nivelit hyrës Pinnacle 3 në Mars 2018.