You are currently viewing AMD Radeon RX 6600 dhe RX 6600 XT listohen pran KEE

AMD Radeon RX 6600 dhe RX 6600 XT listohen pran KEE

Seria RX 6600 [XT] është  listuara në Komisionin Ekonomik Eurasian (KEE).  Bëhet fjalë për modelet nga  ASRock Radeon RX 6600 XT dhe RX 6600. Duket se AMD, në muajt e ardhshëm, do të prezantojë serinë Radeon RX 6600. Asrock ka regjistruar numra të brendshëm të SKU-s. Karta ka të ngjarë të pajiset me 8 GB memorje si standard. Por specifikat këtu janë, sigurisht, supozime. 128-bit, duket e realizueshme nëse vjen me L3 Cache. ASRock ka regjistruar kartat e mëposhtme në 27 Prill: ASRock RX6600XT PGD 8GO, RX6600XT CLP 8GO, RX6600XT CLD 8GO, RX6600XT CLI 8G, RX6600 CLD 8GO, RX6600 CLI 8G